Femmetje de Wind Chief Digital Publishing bij Audax
01-06-2018 09:48:16 | Door: Marianna Beets | hits: 3483 | Tags:

Femmetje de Wind is aangesteld als Chief Digital Publishing bij Audax. De Wind komt van Wayne Parker Kent. De Wind begon haar loopbaan bij Gijrath Media Groep, ze was columnist voor Dagblad De Pers, schreef boeken en ontwikkelde met haar eigen custom publishingbureau Wind Publishing meerdere campagnes voor retailers en fabrikanten.

Bij Audax wordt De Wind verantwoordelijk voor de online strategie van de titels.

De Wind: "Audax is van oudsher een van de belangrijkste spelers in print media. Zij bereiken met hun mediamerken 2 miljoen mensen per week. Online kunnen de merken beter vertegenwoordigd worden. De komende periode ga ik dan ook voor alle titels uit het portfolio een krachtige digitale strategie ontwikkelen en/of verder uitbouwen. Mijn missie is het om alle titels binnen afzienbare tijd een relevante online presence te geven."

Tevens heeft Audax de clustering van Audax Publishing, Audax Media en Uitgeverij De Vrijbuiter aangekondigd. Het Cluster Media & Communicatie is de multichannel mediatak van Audax: een cross mediale divisie gespecialiseerd in het bereiken van het gezin, onder leiding van Ivo Janssens, lid directieteam Audax Groep.

Janssens: "Door de clustering ontstaat een betere beheersbaarheid van de verschillende mediabedrijven, waardoor commerciële kansen over een bredere linie kunnen worden benut."

Het Cluster Media & Communicatie van Audax is uitgever van onder andere de tijdschriftmerken Vriendin, Weekend, Party, Gloss, Mijn Geheim, Santé, Royalty, CosmoGIRL, GIRLZ en Glossy. Het Cluster Media & Communicatie van Audax, gevestigd in Amsterdam, bereikt met haar merken wekelijks meer dan 2 miljoen mensen.

www.audaxpublishing.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie 


About.
In september 2011 is de website nederlandsmedianieuws.nl gelanceerd om de nieuwsfunctie van het Nederlands MediaNetwerk te versterken. Op de site vind je buiten nieuwsberichten ook interviews, analyses, fora en columns.
Social.