Financiering Rabobank Amsterdam maakt groei Adcombi Group mogelijk
15-06-2016 13:57:00 | Door: Ton Boom | hits: 3963 | Tags:

Rabobank Amsterdam voorziet Adcombi Group van een extra financiering. Dat stelt de organisatie - waarin digital advertising agency Marqeting en technologieontwikkelaar Adcombi zijn verenigd - in staat sneller vorm te geven aan verdere groei, innovatie en productontwikkeling.  

Marqeting is een full-service marketingbureau, gespecialiseerd in digital advertising. Adcombi ontwikkelt selfservice software op het gebied van display advertising voor mediabureaus en voor franchise- en dealerorganisaties. Adcombi Group bedient opdrachtgevers als Toyota, Plus supermarkten en Aegon.

Brandstof voor groei

Adcombi Group ontwikkelde vorig jaar onder andere Multi-Advertising, een succesvolle tool waarmee landelijke online reclamecampagnes custom made kunnen worden ingericht op lokaal niveau.

CEO Steven van Randwijck: “We hebben de afgelopen jaren een transitie in de markt in gang gezet en deze financiering maakt het mogelijk die verder te versnellen. Het geeft ons de brandstof om verder vorm te geven aan groei, productontwikkeling en innovatie. We zijn in dat kader bovendien op zoek naar toptalent dat een bijdrage kan leveren aan ons team.”

Robbert Buijs, medeoprichter en CFO: “Rabobank Amsterdam is veel meer dan een financier. Het is echt een partner in business, die begrijpt wat wij doen en waar we heen willen. We vinden elkaar in de ambitie om optimaal groeipotentieel te realiseren door een gerichte allocatie van middelen.”

Game changer

Eelco Gelauff, adjunct-directeur Corporate Banking van Rabobank Amsterdam: “Adcombi Group heeft een proven trackrecord en een enorm potentieel om de markt verder te gaan veroveren en veranderen. Wij committeren ons graag aan deze Amsterdamse ondernemers met internationale ambitie. Steven van Randwijck en zijn team hebben laten zien echte game changers te zijn met een heldere visie. Zij zullen de komende jaren nog vaak van zich laten horen.”

www.marqeting.nl
www.adcombi.com
www.rabobank.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie