#FIRST eerste televisiezender live op YouTube
01-08-2016 16:08:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 9553 | Tags:

De door YouTubers gerunde televisiezender #FIRST start het nieuwe TV-seizoen met een primeur. Gedurende de maand augustus zal de normaal alleen exclusief bij Ziggo te ontvangen zender naast tv, ook simultaan live op YouTube te zien zijn. Dat heeft producent NewBeTV bekend gemaakt.

Met ingang van het nieuwe seizoen lanceert #FIRST naast een vernieuwde studio, programmering en chat-overlay, ook een nieuw uitzendtijdstip. Dagelijks zal #FIRST op kanaal 13 van Ziggo een uur later live te zien zijn van 16.30 tot 18.00. “Het absolute prime-time tijdstip voor onze doelgroep”, geeft Gover Meit aan, eindredacteur en presentator bij #FIRST.

De TV-zender kon het afgelopen jaar al twee keer rekenen op uitbreiding van zendtijd en zet met de veranderingen koers op nog verdere groei.

Thomas Smagge, programmamaker en presentator bij #FIRST: “We hebben sinds de lancering een half jaar geleden een onverwachte grote groep vaste fans verzameld. Ze stuurden ons meer dan een half miljoen berichten, waarmee we meer dan 170 live-uitzendingen hebben gemaakt. Deze kijkersinput hebben we gebruikt voor de vormgeving van het nieuwe seizoen. We willen dit nu aan zoveel mogelijk mensen laten zien! Door nu ook live op YouTube uit te zenden hoeft niemand het begin van het tweede seizoen te missen.”

#FIRST richt zich op de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van YouTube, online sterren, entertainment, games, andere online actualiteit, en maakt uitsluitend live televisie in interactie met de kijker.www.newbetv.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie