Fleurop partner 100% NL Awards
01-11-2016 09:00:00 | Door: Max Vlugt | hits: 4019 | Tags:

Fleurop Nederland is de nieuwe partner van de 100% NL Awards 2016, dé publieksprijs voor Nederlandse popmuziek. De samenwerking tussen 100% NL en de marktleider in bloemen start deze maand. Fleurop is via de diverse mediakanalen van 100% NL hoorbaar en zichtbaar. Uiteraard worden ook de boeketten tijdens de uitreiking verzorgd door Fleurop Nederland.

Marketing- en Salesmanager Michel van Slingerland van Fleurop: "De samenwerking met 100% NL valt samen met onze huidige campagne die draait om het uiten van waardering. Hoe mooi is het dat muziekliefhebbers hun waardering uiten voor Nederlandse artiesten? De muziek geeft mensen steun of maakt hen blij. Dat mag beloond worden met een 100% NL Award en bloemen!"

John Lubach, Cross Media Directeur van Radio 100% NL: "We zijn blij met Fleurop als partner. De emoties van bloemen en muziek liggen dicht bij elkaar. Met beide kun je iemand een hart onder de riem steken, je liefde betuigen of iemand gewoon zomaar blij maken. Daarnaast horen bloemen bij een prijsuitreiking."

De 100% NL Awards worden sinds 2009 uitgereikt en zijn inmiddels uitgegroeid tot dé grootste publieksprijs voor Nederlandse popartiesten. Heel Nederland kan vanaf 21 november zijn stem uitbrengen in zeven verschillende categorieën. Op 7 februari 2017 worden de winnaars bekend gemaakt. Diverse grote Nederlandse artiesten zoals Guus Meeuwis, Marco Borsato, Ali B, Nick & Simon, Miss Montreal en Kensington hebben al eens een award in ontvangst mogen nemen.

www.100p.nl 


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie