Flow lanceert #flowsocialooo
16-10-2018 12:15:57 | Door: Max Vlugt | hits: 3491 | Tags:

Flow ontwikkelt een reeks gifjes die je kunt instellen als Social Out of Office, door middel van #flowsocialooo. In de eerste week zijn de gifjes al trending online en miljoenen keren bekeken. Reden voor de lancering is het gebrek aan de out-of-office optie op social media als Whatsapp en Instagram. 

Flow bestaat dit jaar tien jaar en viert dat met De Grote Vertraagcampagne. Om écht te kunnen vertragen, is af en toe offline en niet bereikbaar zijn hard nodig. Daarom komt Flow met de Social out-of-office. Al tien jaar brengt Flow de boodschap om trager te leven, geluk in de kleine dingen te vinden, om te gaan met keuzestress en het leven met al haar ups en downs te omarmen. Flow-onderzoek laat zien dat vrouwen het inmiddels wel weten, maar nog niet in praktijk kunnen brengen. En wetenschapper Margriet Sitskoorn beaamt dat: onze hersenen moeten keihard werken om de wereld vol prikkels nog aan te kunnen. 

Flow maakte samen met illustrator Penelope Dullaghan gifjes die duidelijk maken dat je even niet reageert en offline bent. Deze Social Out Of Offices zijn te gebruiken op alle social media, omdat hier automatisch de koppeling is met Giphy. 

De gifjes zijn dus eenvoudig te vinden én te plaatsen of te versturen, bijvoorbeeld voor Instastories, een Facebook- update of WhatsApp. Dit kan door middel van het gebruik van #flowsocialooo terwijl je zoekt naar gifjes.  

Je kunt de gifjes ook hier vinden. Kijk hier om te zien hoe je überhaupt een gifje plaatst

www.flowmagazine.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie