FoxScreen opent nieuw hoofdkantoor in Amsterdam
27-07-2016 11:33:00 | Door: | hits: 4947 | Tags:

Op feestelijke wijze is het nieuwe hoofdkantoor van FoxScreen geopend. Prins Hendrikkade 125 te Amsterdam is het nieuwe adres voor nationale- en regionale bioscoopreclame.  

Gerrit Verschoor en Stephan Riegen, Client Service Directors FoxScreen: "Een bruisende locatie met alle voorzieningen die we nodig hebben om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn. Het kantoor heeft een fantastisch uitzicht op het Oosterdok en biedt een huislijke ambiance waarbij onze gasten zich zeker thuis zullen voelen tijdens een gesprek of audiovisuele presentatie." 

"Doordat veel mediabureaus in Amsterdam zijn gevestigd, is het van belang om direct in de omgeving te blijven", aldus Stephan. 

De verhuizing van een kantoorruimte aan de Herengracht naar het nieuwe pand op de Prins Hendrikkade was bovendien nodig gezien de uitbreiding van het marketing en salesteam begin dit jaar, hetgeen betekende dat er meer behoefte bleek te zijn aan een ruimere omgeving. 

Gerrit: “Ons marketingteam is een integraal onderdeel van onze salesactiviteiten, deze combinatie zal ook desgewenst separaat kunnen worden ingezet in samenwerking met adverteerders en mediabureaus.”  

Het volledige adres van het nieuwe kantoor is: Prins Hendrikkade 125, 1011 AN, Amsterdam. Telefoonnummer: (020) 237 16 60

www.foxscreen.nl

 

Lees ook: [Interview] Esther Twal-Schoolderman en Stephan Riegen over FoxScreen en bioscoopreclame

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie