François Kroes hoofdredacteur CustomerFirst
19-01-2017 10:45:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3011 | Tags:

François Kroes wordt de nieuwe hoofdredacteur van CustomerFirst, een vaktitel van BBP Media. Per half februari 2017 neemt hij de functie van Jan Kloeze over, die afgelopen jaar ad interim de redactionele leiding had.

Sinds de zomer van 2009 werkt Kroes als web- en nieuwsredacteur voor de titel, destijds nog Telecommerce Magazine geheten. Na zijn opleiding aan de School voor Journalistiek in Tilburg werkte hij eerder onder meer op de redactie van ID&T Magazine en verzorgde hij alle content van de online platformen van SLAM!FM en MusiQlub.

Kroes: "Deze stap is een geweldige kans voor mij. Afgelopen jaar heb ik veel opgestoken van de hoofdredactionele kennis en ervaring van Jan Kloeze, waar ik in mijn nieuwe functie absoluut baat bij zal hebben. De komende tijd breken mooie, uitdagende tijden aan voor het team van CustomerFirst, met onder meer Multichannel Conference, de uitreiking van de CustomerFirst Awards en het Nationaal Customer Contact Congres. Ik kijk ernaar uit en ga graag de samenwerking aan met professionals in deze sector."

Paul Petermeijer, eigenaar en algemeen directeur van BBP Media: "Ik ben blij dat we met François de opvolger van Jan in huis hebben. Hij beschikt over grote kennis van klantcontact en customer servicemanagement en hij houdt van het vak. We geloven dat CustomerFirst de volgende groeistappen kan zetten met François als hoofdredacteur."

www.customerfirst.nl
www.bbpmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie