Frank van Vliet Managing Director Wolters Kluwer Tax & Accounting
01-09-2017 11:55:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3447 | Tags:

Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland heeft Frank van Vliet benoemd tot Managing Director. Frank volgt André Kwakernaat en Dirk ten Brink op. Zij keren terug in hun rol als lid van het Europese Cloud, Strategy en Operations Management Team van Wolters Kluwer Tax & Accounting Europe.

Als Managing Director van Tax & Accounting Nederland is Frank van Vliet verantwoordelijk voor de omzet in Nederland. Hier levert Wolters Kluwer de online boekhoudsoftware van Twinfield en practice managementsoftware van Alure.

Frank van Vliet, die commerciële economie studeerde aan de Haagse Hogeschool, voltooide ook een MBA in economische wetenschappen aan de universiteit École des Ponts in Parijs. Hij startte zijn carrière bij Exact, werkte lang bij Oracle en was ook in directiefuncties werkzaam bij Dell EMC en Procam Benelux. In zijn laatste functie bij softwareleverancier BlueCielo was Van Vliet als Vice President Global Services en Academy verantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat van de service- en opleidingstak.

Henri van Engelen, Regional Managing Director, Tax & Accounting Europe: "Ik ben erg blij dat ik Frank welkom mag heten bij Wolters Kluwer. Met zijn kennis en ervaring zal Frank in staat zijn om onze positie als innovator in accounting software nog verder te versterken. Frank van Vliet zal ook het digitale transformatieproces tussen accountants en ondernemers gaan versnellen.”

www.wolterskluwer.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie