Franska Stuy begint Franska.nl
27-06-2016 09:02:00 | Door: Marianna Beets | hits: 4383 | Tags:

Franska.nl is het een 40+ personalized online magazine. Voormalig Libelle-hoofdredacteur Franska Stuy gaat met je in gesprek en reageert op je al vragen en opmerkingen. Vandaar de titel: Franska.nl. In één magazine vind je alles waar Franska en haar vriendinnen van houden en dromen. Alles waarover je twijfelt, piekert en alleen met je beste vriendinnen over praat. En ook nog heel veel persoonlijke trucs en tips voor je dagelijkse leven.

Franska Stuy: “Ik krijg nog elke dag mailtjes van Libelle-lezeressen die me missen. Die me vertellen dat ze me jarenlang beschouwden als een vriendin, bijna een zus. Die me vragen wat ik toch aan het doen ben. En eerlijk gezegd: ik mis het contact met al die vrouwen ook. Dus ik ga dit met heel veel plezier doen. Heerlijk!

Franska.nl covert alles wat je als vrouw leuk vindt en gewoon nodig hebt. Van psychologie tot lifestyle, van gezondheid tot luxe genieten. Van snelle dagelijkse hap tot een feestelijk etentje. Van Spa-weekend of California wijnreis tot snelle make-up en nieuwe shoppingroutes. Van een complete huidanalyse en föhn-masterclass tot de nieuwe anti-aging-serums. Franska.nl staat voor sfeer, gezelligheid en kwaliteit. 

Franska: “Wie zegt dat vrouwen van mijn leeftijd niet 24/7 online zitten? Tijd dus om ook hen met een daily digital magazine te verwennen. Compleet met alle social media, vlogs, beautyfilmpjes en virals die daarbij horen. Ik ga zorgen dat je op Franska.nl elke dag geniet.”

Franska.nl wordt dit najaar feestelijk gelanceerd. Uitgever is Ewart van der Horst van PilotStudio. Het jonge mediabedrijf in Amsterdam Zuid is producent van bekende televisieprogramma’s en uitgever van de online magazines Amayzine.com en FavorFlav.com.

Franska.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie