Fujifilm vernieuwt development roadmap
22-02-2017 11:16:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2164 | Tags:

Fujifilm geeft vandaag haar nieuwe development roadmap vrij. Naast de al eerder aangekondigde XF 80mm f2.8mm LM OIR WR Macro die al op de development roadmap aanwezig was, is het de bedoeling dit jaar ook nog twee compleet nieuwe Cinema objectieven voor de X-serie te introduceren. De MK18-55mm T2.9 X Mount en de MK50-135mm T2.9 X Mount. Voor volgend jaar zijn er bovendien ook nog een ultragroothoek zoomobjectief en een teleobjectief met vast brandpunt in deze development roadmap opgenomen.

Fujifilm geeft haar objectieven voor cinematografische toepassingen de naam 'MK-Serie'. De MK Cinema objectieven zijn speciaal ontworpen vanwege de grote vraag vanuit de markt en sterke groei die Fujifilm hierin doormaakt. Deze objectieven zijn zeer geschikt om te worden gebruikt voor het maken van opnames in 4K videokwaliteit en daarmee specifiek bedoeld voor het maken van hoogwaardige film- of video opnames. Alle objectieven die gemaakt zijn voor de Fujifilm X-Serie camera’s staan bekend om haar geweldige kleurenreproductie, scherpte en detaillering.

Voor 2018 heeft Fujifilm een tweetal nieuwe objectieven op de roadmap geplaatst. Deze objectieven bestaan uit een tele-objectief met vast brandpuntsafstand en een ultragroothoek zoomobjectief. Deze specifieke objectieven worden speciaal ontwikkeld op basis van de vraag uit de markt. Zo wil Fujifilm graag tegemoetkomen aan een grote en enthousiaste groep Fujifilm X-Serie gebruikers die dit systeem reeds hebben omarmd en uiteraard aan de steeds groter wordende groep professionele fotografen.

Het aantal objectieven voor de Fujifilm X-Serie bestaat momenteel uit 24 hoogwaardige objectieven die stuk voor stuk garant staan voor het leveren van beelden van de allerhoogste kwaliteit. Met de toevoeging van deze nieuw aangekondigde objectieven op de development roadmap wordt het Fujifilm X-Systeem nog interessanter voor een nog grotere groep fotografen en filmmakers.

www.fujifilm.eu

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie