FunX peiling: 64% jongeren niet van plan te stemmen
20-03-2018 13:22:00 | Door: Arjen Westra | hits: 2326 | Tags:

FunX peilt animo onder stadsjongeren voor gemeenteraadsverkiezingen.

In een poll van FunX op Facebook heeft slechts 36% van de jongeren uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag aangegeven morgen te gaan stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ruim 1200 stadsjongeren hebben de poll ingevuld.

On air en op social media stimuleert FunX jongeren om morgen hun stem uit te brengen en duidt de zender het belang van deze gemeenteraadsverkiezingen. Wat betekenen de uitslagen voor hen en de stad waarin ze wonen?

In de avond van woensdag 21 maart geven de FunX-dj's en deskundigen het antwoord op die vraag en die van de luisteraars.

Niels Hoogland, zendermanager FunX: "Ons jonge publiek laat altijd graag van zich horen, vooral als het gaat om de stad waarin ze wonen. Jammer om te zien dat dat voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen minder geldt. Onze online poll lijkt bijna populairder dan de verkiezingen van morgen. Bij FunX proberen we het belang van het stemmen en de invloed ervan op hun dagelijks leven zo goed mogelijk duidelijk te maken."
 
FunX gaat op zoek naar antwoorden en neemt alvast een kijkje in de toekomst. Deskundigen schuiven aan om vragen van luisteraars te beantwoorden.
 
www.FunX.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie