Günther Vogelpoel CEO Creative Group
28-03-2017 12:36:07 | Door: Katja Brokke | hits: 6564 | Tags:

Günther Vogelpoel, voormalig CEO van Emesa en Tele2, treedt op 1 mei aan als CEO van Creative Group. Vogelpoel wordt daarnaast aandeelhouder van het e-commercebedrijf, waar onder andere de labels Beltegoed.nl, Cadeaukaart.nl en Recharge.com onderdeel van zijn.

Vogelpoel: “Bij Creative Group kan ik invulling geven aan mijn ambities als ondernemer. Het bedrijf heeft laten zien over veel potentie te beschikken. Ik kijk ernaar uit de organisatie naar een volgende fase te brengen en samen met het team bij te dragen aan verdere groei van recharge.com en de andere labels. De wereldmarkt voor mobiele online opwaardeer- en betaaltechnologiën groeit enorm. Wij hebben de kennis en ervaring om te profiteren van het momentum.”

Günther Vogelpoel werkte vanaf 1999 bij het Zweedse telecombedrijf Tele2 en werd vanaf 2011 CEO van de Nederlandse organisatie. Ook was hij als Executive Vice President lid van de Executive Board van de Tele2 Group. Na zijn vertrek bij Tele2 eind 2013 werkte Vogelpoel onder meer als adviseur voor investeringsmaatschappij Dasym. Hier hield hij zich primair bezig met het ontwikkelen van nieuwe investeringsinitiatieven in het early stage segment. In 2015 werd hij CEO van e-commercebedrijf Emesa, de organisatie achter onder andere Vakantieveilingen.nl, waar hij een Europese groeistrategie inzette.

Robin Weesie, oprichter en mede-eigenaar Creative Group: “Met Günther hebben we een CEO aan boord die zowel qua ervaring als ambitie goed bij onze organisatie past. Hij is gedreven en bovendien in staat de mensen om hem heen optimaal te laten presteren.”

Albert van der Wal, partner Committed Capital en aandeelhouder Creative Group: “Günther is een teamplayer die in eerdere rollen heeft laten zien een uitstekend gevoel voor de markt te hebben. We kijken ernaar uit om met hem samen te werken aan de groei van onze organisatie.”

www.CG.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie