GANDA bouwt website voor Bart de Graaff Foundation
17-05-2017 10:28:46 | Door: Katja Brokke | hits: 2424 | Tags:

De Bart de Graaff Foundation helpt jonge mensen met een lichamelijke beperking bij het opzetten van een eigen bedrijf. Een initiatief waar digital creative agency GANDA een nieuwe website voor heeft gebouwd.

De jonge mensen waar de Bart de Graaff Foundation zich voor inzet, heten Bikkels. Na het overlijden van Bart de Graaff is deze foundation opgericht door zijn familie en vrienden. Het is een eerbetoon aan hoe De Graaff  was: een doorzetter met de bijnaam Bikkel. Ondanks zijn nierziekte wist hij door te breken als succesvol programmamaker en voorzitter van zijn eigen publieke omroep BNN.

Het doel van de Bart de Graaff Foundation is duidelijk: help Bikkels een eigen bedrijf opzetten. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn er – naast Bikkels – mentorbedrijven en sponsoren nodig. De nieuwe website is dan ook gericht op deze drie doelgroepen, met als belangrijkste focus: de Bikkels. Toegankelijkheid is daarom het sleutelwoord van de nieuwe website.
GANDA is aan de slag gegaan met de nieuwe visuele identiteit, het interactieontwerp en de bouw van de website met een sterke focus op de toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Het design is rustig en duidelijk en de content is goed leesbaar. Het eindresultaat is een website die potentiële Bikkels een podium geeft door middel van mooie succesverhalen, een hart onder de riem steekt en bedrijven inspireert om mee te helpen als mentor.

www.ganda.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie