GGZ Friesland stopt met merknaam Denk en www.denk.nl
27-02-2017 10:49:04 | Door: Katja Brokke | hits: 1125 | Tags:

GGZ Friesland stopt met het gebruik van de merknaam Denk en de domeinnaam www.denk.nl. De Friese instantie constateert dat Denk Basis-ggz en de politieke beweging DENK in toenemende mate met elkaar worden verward. Zo verschijnen in de mailbox van Denk Basis-ggz steeds vaker berichten gericht aan Kamerleden Kuzu en Öztürk.

Adriaan Jansen, bestuursvoorzitter van GGZ Friesland: "Politieke neutraliteit is essentieel voor een gezonde relatie met cliënten. Denk Basis-ggz van GGZ Friesland wil met geen enkele politieke partij geassocieerd worden. GGZ Friesland heeft geen connectie met politieke beweging DENK en daarom achten we het wijzer om te stoppen met de merknaam Denk en met denk.nl als domeinnaam."

Ruim twee jaar geleden besloten Kamerleden Kuzu en Öztürk een naam, typografie en logo te kiezen voor hun nieuwe politieke beweging DENK.
GGZ Friesland constateerde dat de gelijkenissen met haar merk Denk groot waren. Uiteindelijk werd een rechtsgang voorkomen doordat de politieke beweging haar logo alsnog veranderde.

Jansen: "De verwarring zou daarmee verdwenen moeten zijn, maar helaas moeten we twee jaar later concluderen dat dit geenszins het geval is. De Denk behandelingen voor mensen met psychische klachten zullen we voortaan aanbieden via onze coalitiepartij Synaeda www.synaeda.nl. Het aanbod bestaat daarbij uit poliklinische contacten, zelfhulpprogramma's en virtualrealitytherapie."

Het merk Denk was opgebouwd om aansluiting te vinden bij mensen die geestelijke gezondheidszorg nodig hebben. De domeinnaam Denk.nl gaat per direct in de verkoop.

www.denk.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie