Gemeente Den Haag kiest Weber Shandwick
27-07-2017 11:42:00 | Door: Katja Brokke | hits: 7936 | Tags:

De gemeente Den Haag heeft Weber Shandwick Nederland aangesteld om Den Haag als retailstad sterker te positioneren. Het bureau, tevens gevestigd in Den Haag, zal zich bezighouden met de ontwikkeling en uitrol van een strategische B2B-communicatiecampagne.

Martijn van Dam, adviseur retail van de Gemeente Den Haag: “Wij willen ondernemers en professionele stakeholders op lokaal, nationaal en internationaal niveau betrekken bij de kansen die ons toekomstgerichte beleid oplevert en de successen van onze Haagse retailondernemers laten zien. Weber Shandwick heeft, met haar kennis van de zakelijke markt, ervaring en creatieve werkwijze, laten zien dat zij als bureau het best aansluiten bij onze ambitie.”

Hafida Abahai, CEO van Weber Shandwick Nederland: “Wij zijn een wereldwijd bureau met onze roots en ons kantoor in het Haagse. Met veel trots en enthousiasme gaan wij onze expertise inzetten voor een communicatiecampagne om Den Haag als retailstad en living lab nog sterker internationaal op de kaart te zetten.”

www.webershandwick.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie