Genomineerden 10e editie VIVA400 bekend
26-09-2017 14:48:10 | Door: Katja Brokke | hits: 2123 | Tags:

Voor de tiende keer heeft de VIVA-redactie de jaarlijkse VIVA400 lijst opgesteld. De namen van de genomineerden zijn bekendgemaakt op VIVA400.nl. Zij maken kans op één van de vijf VIVA400 Awards in de categorieën zakenwonders, wereldverbeteraars, krachtpatsers, creatieven en knappe koppen.

Debby Gerritsen, hoofdredacteur van VIVA: "Tien jaar geleden, bij de start van VIVA400, was het gesprek over feminisme een hot topic, en dat is het vandaag nog steeds. Deze indrukwekkend lange lijst toont aan dat het in Nederland barst van ambitieuze, ondernemende en talentvolle vrouwen. Het is geweldig dat wij vanuit VIVA elk jaar zoveel vrouwen een podium kunnen bieden met VIVA400.”

Winnaars in de afgelopen tien jaar 

Winnaars van de afgelopen tien jaar zijn onder andere Doutzen Kroes (2012), turnster Sanne Wevers (2016) en Lenneke van Ingen (2016) van castingbureau A Million Faces.

Mascha Feoktistova, oprichter van Beautygloss, winnaar VIVA400 2011: “Ik werd vaak neergezet als dat schattige meisje dat met make-up speelde en daarover stukjes schreef. Mijn werk werd totaal niet serieus genomen. De VIVA400-award winnen was een keerpunt. Mensen zagen me ineens als ondernemer. Dankzij de VIVA400 was eindelijk voor iedereen duidelijk dat ik een bedrijf run.”

Feestelijke uitreiking

Het publiek kan tot en met 31 oktober via VIVA400.nl stemmen op hun favoriet. Op basis van de top vijf publieksuitslag kiest de deskundige all female jury per categorie een winnaar. Deze worden bekendgemaakt tijdens de awarduitreiking, met presentator Art Rooijakkers als host en presentatrice en vlogger Sanny Verhoeven als co-host, op donderdagavond 23 november. Tijdens de feestelijke avond in Amsterdam worden ook de publieksprijs en de VIVA400 Visionista Award uitgereikt.

VIVA400 Visionista’s

Begin dit jaar introduceerde VIVA in samenwerking met hoofdsponsor Renault de VIVA400 Visionista’s voor aanstormende talenten. Na drie afvalrondes strijden nu nog drie finalisten voor de titel VIVA400 Visionista 2017.

De VIVA400 wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Renault.

www.viva.nl/viva400-2017
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie