George Steur directeur van Bruna
17-08-2017 12:53:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2663 | Tags:

Postkantoren BV benoemt George Steur tot algemeen directeur van Bruna. Hij volgt per 1 september Rob Schuyt op, die sinds eind vorig jaar ad interim de positie bij de winkelketen heeft ingenomen.

Steur heeft de afgelopen 20 jaar managementfuncties bekleed bij tal van internationale bedrijven. Zo was hij voor The Carphone Warehouse verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van The Phone House eigen winkels en franchise in Nederland en de uitrol naar andere landen. Daarna heeft hij zich toegelegd op het ontwikkelen van nieuwe strategieën, online initiatieven en omnichannelprojecten bij verschillende organisaties.

Steur: “Bruna is een prachtig bedrijf, dat met bijna 150 jaar een enorme geschiedenis heeft. Het is één van de sterkste retailmerken in Nederland. Tegelijkertijd is het nodig de keten weerbaarder te maken en verder te laten groeien, onder meer door ontplooiing van nieuwe commerciële concepten, verdere merkontwikkeling en verbetering van klanttevredenheid. Ik ga deze uitdaging graag samen met alle medewerkers, ondernemers en partners van Bruna aan.”

Steur kan bij de uitoefening van zijn functie rekenen op de steun van Postkantoren BV en diens aandeelhouders. 

Onder leiding van zijn voorganger Schuyt is Bruna na een aantal moeilijker jaren weer in rustiger vaarwater gekomen. Sinds begin 2017 heeft het bedrijf haar organisatie versterkt en de resultaten zijn in korte tijd verbeterd door meer focus en efficiëntie. Inmiddels verschuift de aandacht weer naar omzetgroei, onder meer door het openen van nieuwe winkels, aanpassingen in het assortiment en aanscherping van de formule.

www.bruna.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie