Gerard van Driesten naar NDC Brand Concepts
14-06-2017 09:37:26 | Door: Marianna Beets | hits: 9699 | Tags:

Gerard van Driesten, voorheen strategie & concept manager bij Sanoma Marketing Partnerships, gaat leiding geven aan het nieuwe NDC Brand Concepts team in Amsterdam. Het creatief team is onderdeel van de NDC mediagroep.  

Daarnaast versterkt Martijn Jes, voorheen Clipforce het creatief team als business development manager. NDC Brand Concepts is een nieuwe afdeling binnen de NDC mediagroep die zich vestigt in Amsterdam. Deze vernieuwing past in de dynamiek van de advertentiemarkt.

Pier Baarsma, commercieel directeur van NDC mediagroep. “Wij zien dat er vraag is naar creatieve advertentieconcepten en op maat gemaakte businessoplossingen voor adverteerders. Wij denken dat Amsterdam als thuisbasis hierin een belangrijke bijdrage kan leveren.”

Het team zal nauw samenwerken met de Persgroep ten aanzien van de landelijke campagnes.

Pier Baarsma: “Als onafhankelijke Nederlandse uitgever hebben we onze wortels in het noorden. We vertegenwoordigen meer dan 10 procent van de Nederlandse bevolking. Met de oprichting van NDC Brand Concepts voorzien wij in de behoefte van landelijke adverteerders die de noorderling belangrijk vinden in hun mediamix.”

NDC mediagroep transformeert van traditionele uitgever naar een multimediale partner. Baarsma: “Met de kennis en kunde van Gerard op het gebied van strategie & concepting en zijn ervaring in het opzetten van succesvolle samenwerkingen, willen wij onze adverteerders helpen in het ontwikkelen van creatieve maatoplossingen die aansluiten bij de leefwereld van de noorderling. Met Martijn krijgen we een business development manager met specialistische ervaring op het gebied van video die aansluit bij de behoefte van onze klanten.”

Gerard van Driesten: “Een heerlijke uitdaging om aan de slag te gaan bij zo’n mooie club waar lokale relevantie centraal staat. Mijn verwachting is dat we snel klanten kunnen helpen met het verzilveren van hun doelstellingen.” 

NDC mediagroep is uitgever van dag- en weekbladen, internet, tv en magazines die specifiek gericht zijn op Noord-Nederland.

www.ndcmediagroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie