Glamour en Clinique organiseren groots beauty-event
31-10-2016 09:09:25 | Door: Marianna Beets | hits: 3056 | Tags:

Glamour loves beauty! En die liefde deelt het grootste modemagazine van Nederland graag met haar lezers. Afgelopen zaterdag werd in De Hallen Studio's in Amsterdam de 'Clinique & Glamour Beautylovers-dag' georganiseerd die in het teken stond van je mooi voelen – vanbinnen en vanbuiten. 

Begin 2016 startte Glamour de beauty-community door – in samenwerking met onder meer Clinique – met lezers te gaan samenwerken. Deze beautylovers sharen op regelmatige basis hun ervaring met de geteste producten en delen dit op hun social networks.

Afgelopen zaterdag nodigden Glamour en Clinique de beautylovers en hun beste vriendin uit voor een groots event. In de vroege morgen verwelkomden acteur Manuel Broekman en Glamour's hoofdredacteur Sanne Groot Koerkamp de bezoekers en openden de ochtend. 

'Pep-Start your Day' was het thema en dat werd meteen in praktijk gebracht met een healthy ontbijt, samengesteld door foodblogger Sanne van Rooij van 'Living the Green Life'. Daarna werd de nieuwe huidverzorgingslijn Pep-Start en de nieuwe collectie Lip Pop Matte (lippenstift + primer) van Clinique getest. Ook konden de beautylovers deelnemen aan yoga-sessies en Sanne van Rooij gaf tips & tricks om je  Instagram-following te vergroten. 

Bij zo'n event hoort natuurlijk een goed gevulde goodiebag. De beautylovers gingen dan ook naar huis met een Clinique goodie bag en de nieuwe Glamour.

www.glamour.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie