Glamour lanceert koffietafelboek
25-09-2017 10:17:52 | Door: Katja Brokke | hits: 3743 | Tags:

Glamour lanceert het Glamour Beautyboek. Het boek bevat meer dan 250 pagina’s beauty met tips, trends en interviews met influencers als Anna Nooshin, Yara Michels en Mascha Feoktistova. Influencer Negin Mirsalehi siert de cover van dit bewaarexemplaar. Het boek heeft een oplage van 240.000 exemplaren en werd gemaakt in samenwerking met L’Oréal Paris.

Influencers

In het Beautyboek geven de makers van Glamour tips en tricks en Glamour ging de samenwerking aan met influencers als Negin Mirsalehi, Nooshin, Michels, Lienke de Jong, Serena Verbon en Feoktistova. Het boek is verkrijgbaar in de Glamour Goodiebag*. De Glamour Goodiebag bevat, naast het Glamour Beautyboek, verschillende items zoals oorbellen, een cd, een wellness-voucher en een voucher met winactie voor een Glamour stedentrip naar Barcelona.

Specials

Glamour laat zien nog steeds in print te geloven en kwam ook dit jaar weer met verschillende specials die goed hebben gescoord op de lezersmarkt, zoals het vakantieboek waar Nooshin de cover sierde samen met Dave Roelvink. Glamour Holiday heeft ook dit jaar goed verkocht, voor de redactie van Glamour een belangrijke aanwijzing dat de lezer nog altijd groot enthousiasme voelt voor typische Glamour-content in print. Voor dit koffietafelboek is samengewerkt met partijen als L’Oréal Paris en Kruidvat. 

Anke de Jong, hoofdredacteur van Glamour: “Glamour gaat normaliter over mode, beauty en lifestyle, maar een keertje 250 pagina’s maken die alléén over beauty gaan is echt een feestje. Voor mij is het een droom die uitkomt om dit boek in samenwerking met L’Oréal Paris voor onze lezeressen te maken en ik ben dan ook zeer trots op deze mooie samenwerking.”

*De Glamour Goodiebag t.w.v. 29,95 euro krijg je cadeau bij aankoop van één of twee producten van L’Oréal Paris, Garnier en Maybelline bij Kruidvat (ook op Kruidvat.nl) in de periode 25 september t/m 8 oktober 2017. Zolang de voorraad strekt.

www.glamour.nl
www.genj.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie