Glamour verschijnt in XL-formaat
08-08-2017 11:21:55 | Door: Katja Brokke | hits: 2839 | Tags:

Glamour lanceert het grootste modenummer in de geschiedenis van het blad. Het septembernummer is een XL-versie (bijna twee keer zo groot) van de reguliere Glamour.

Anke de Jong, hoofdredacteur van Glamour: "Het is onze missie is om elke maand lezeressen te verrassen met Glamour en om de mode te vieren. Met deze editie breken we voor één keer alle regels. Traditiegetrouw is het septembernummer het grote modenummer en waarom zouden we dit nummer niet ook letterlijk het grootste fashion issue van Nederland maken. No guts, no Glamour!"

Nieuwe columnist

Voor dit nummer deed Glamour een modeshoot met topmodel en online it-girl Rose Bertram. Dit Vlaamse model (en vriendin van voetballer Gregory van de Wiel) werkte al met grote namen als Juergen Teller, Dior en Philipp Plein en is nu de covergirl van Glamour’s XL fashion issue.

Daarnaast introduceert Glamour in dit septembernummer een nieuwe columnist, namelijk Negin Mirsalehi met haar ruim 4 miljoen volgers op Instagram. Zij geeft Glamour vanaf nu elke maand een kijkje achter de schermen van haar leven als celebrity influencer. Verder in dit nummer ook een reportage van 24 uur op Ibiza met Sunnery James en Ryan Marciano en Jet van Nieuwkerk luncht met model Marjan Jonkman, die openhartig praat over hoe ze zich gezond staande probeert te houden in de modewereld.

www.glamour.nl
www.genj.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie