Glasnost trekt Laura Snapper aan als Operational Director
07-12-2018 09:15:22 | Door: Marianna Beets | hits: 3172 | Tags:

Creatief PR Bureau Glasnost heeft sinds deze maand een Operational Director: Laura Snapper. Eerder werkte Laura Snapper bij reclamebureau Ogilvy en ze deed ervaring op bij NewsLab en FHV BBDO. Als Operational Director ontfermt ze zich over de dagelijkse processen en het management van verschillende projecten, klanten en het Glasnost team. Daarnaast krijgt Snapper een belangrijke rol in de uitrol van de bureaustrategie en het in goede banen leiden van de groei van het bureau. 

Met het groeiende klantportfolio en het inmiddels 22 collega’s tellende team is de toevoeging van Laura Snapper van essentieel belang om de kwaliteit en resultaat van het bureau te waarborgen. Naast het leiden en optimaliseren van de (interne) processen zal ze ook sturing geven de HR-strategie en finance van het bureau.

Laura Snapper: “Glasnost gaat dankzij de vernieuwende visie van Wouter Glaser en Henk Boersen voorop in het veranderende medialandschap. Deze visie, het hoogwaardig klantportfolio en gedreven team maakt dat ik ontzettend enthousiast ben om samen het bureau verder uit te bouwen.”

Wouter Glaser, oprichter van Glasnost: “We zijn ontzettend blij met de komst van Laura als nieuwe stuurman aan boord van Glasnost. We groeien snel als bureau, maar we doen dat gecontroleerd. Met Laura als Operational Director kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen die onze klanten van ons gewend zijn.”

www.glasnost.amsterdam

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie