Goud Uberconnected neemt Icemedia over
09-05-2017 09:00:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2476 | Tags:

Social media en merkactivatiebureau Goud Uberconnected neemt het in Amsterdam gevestigde digital agency Icemedia over. De overname van Icemedia past binnen de strategie van Goud Uberconnected: zowel als inhoudelijke aanvulling op het digitale dienstenportfolio, als binnen de ambitieuze groeidoelstellingen. Icemedia blijft als zelfstandig bureaulabel bestaan en ook oprichter Sven Rusticus blijft aan als managing director.

Sven Rusticus, oprichter Icemedia: "Ik ben ongelooflijk blij met deze logische volgende stap. Icemedia heeft zich sinds de oprichting in 2001 ontwikkeld tot een sterk digitaal bureau met een prachtige klantenbase. Er was een grote behoefte én klantvraag om ons dienstenportfolio uit te breiden. Vooral op het gebied van bredere merkactivatie, social media en community management. We hebben als Icemedia nu direct toegang tot alle merkactivatie en social media specialisten en faciliteiten, die we geïntegreerd kunnen aanbieden aan onze klanten. Dat is goed nieuws, want de vraag naar 'always on' merkcommunicatie en -activatie is evident en actueel."

Brian Hirman, Managing Partner Goud Uberconnected: "Icemedia is een gezond digitaal bureau met een mooie geschiedenis, mooie klanten en dito werk. Oprichter Sven Rusticus is iemand die ik al meer dan 15 jaar ken als een vakkundige en vooral prettige collega uit het vak, waar ik meer dan uitstekend mee door één deur kan. Er is wederzijds veel vertrouwen, wat duidelijk bevestigd werd tijdens de soepele totstandkoming van de deal. Met Icemedia hebben we nog meer digitale kennis en skills op arms length beschikbaar, voor de ontwikkeling van digitale campagnes. Zowel creatief als op technisch vlak voegt Icemedia veel waarde toe."

De intentie is om Icemedia op korte termijn - net als Goud Uberconnected - in het Olympisch Stadion te huisvesten.

www.gouduberconnected.nl 
www.icemedia.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie