Greetz en L'HOMO lanceren tijdelijke samenwerking met collectie gaygerelateerde postkaarten
04-05-2018 16:36:00 | Door: | hits: 2119 | Tags:

Omdat er voor het uit de kast komen nergens fysieke postkaarten te koop zijn, ontwikkelde L'HOMO. in samenwerking met Greetz tien verschillende kaarten voor deze feestelijke gebeurtenis, met teksten als Kasten zijn voor kleren, Wisten we allang en Hoera! Het is een homo. Naast de coming-outfelicitaties zijn er ook kaarten met (gaygerelateerde) quotes die ook voor andere bijzondere momenten heel geschikt zijn.

Iebele van der Meulen, hoofdredacteur van L'HOMO.: "Met de tiende editie van L'HOMO. die vorige week is gelanceerd, maken we de balans op van hoe het er nu eigenlijk voor staat met de LHBTI-acceptatie in Nederland. We kunnen wel concluderen dat we er eigenlijk helemaal niet zo goed voor staan als dat we misschien dachten. In de voorbereidingen voor dit nummer kwamen we er bijvoorbeeld achter dat uit de kast komen nog steeds een ding is. Je kan mensen een kaartje sturen als ze een nieuw huis hebben, als er een baby geboren wordt, of als iemand een nieuwe baan heeft, maar niet als iemand uit de kast komt. Dat is toch gek?" 

De kaarten zijn te versturen via www.greetz.nl/lhomo en blijven gedurende de ligtijd van L'HOMO. beschikbaar tot 21 juni a.s. Met de kortingscode lhomo zijn de kaarten tijdelijk gratis te versturen en worden alleen de verzendkosten in rekening gebracht. Op = op.

De tiende editie van L'HOMO. ligt nu in de winkel. 

www.greetz.nl
www.lindanieuws.nl/lhomo


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie