Hanneke Bannink Head of Legal Cloud 9 Music
10-01-2017 13:57:00 | Door: Arjen Westra | hits: 3271 | Tags:

Hanneke Bannink is vanaf deze week begonnen bij Cloud 9 Music als Head of Legal- & Business Affairs. Zij zal tevens deel uitmaken van het management-team van Cloud 9. Bannink werkte hiervoor negen jaar als senior legal counsel bij Stage Entertainment met de nadruk op intellectueel eigendom en arbeidsrecht. Ook was ze als entertainment advocaat werkzaam bij Van Kaam advocaten in Amsterdam en werkte in de muziekindustrie bij independents Play it Again Sam en Jive/Zomba.

Hanneke: "Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe uitdaging bij Cloud 9 Music, want de muziekindustrie blijft toch de allerleukste industrie om voor te werken!"

Raymond van Vliet, managing director Cloud 9: "Op de afdelingen records, royalties, publishing en finance hebben we al zeer ervaren krachten en met de komst van Hanneke hebben we deze ervaring en kwaliteit nu ook ingevuld op juridisch vlak. Bovendien is Hanneke ook op muzikaal vlak zeer ervaren met een brede muziekkennis. Ze draaide zelfs ooit in het voorprogramma van de Spice Girls in GelreDome!"

Cloud 9 Music vertegenwoordigt een breed scala aan componisten, tekstschrijvers en catalogi. Armin van Buuren, Lost Frequencies, Hardwell, Fedde Le Grand, Daniel Gibson (Within Temptation), Fais, Dirtcaps, Dannic, Laidback Luke, Frontliner en Sevn Alias zijn enkele bekende namen die middels de uitgeverij bij het muziekbedrijf zijn aangesloten. Tevens vertegenwoordigt het bedrijf ook de belangen in de Benelux van belangrijke uitgevers als Ultra Music, Bucks Music, Dipiu Music, Roba Music, Downtown Music, Scorpio Music, Just Isn’t Music (Ninja Tune), Pen Music en vele anderen. Tevens heeft Cloud 9 Music belangen in publishingbedrijven als Phrased Differently, Downtown Music Benelux en Tous Ensemble Publishing.

www.cloud9music.nl/

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie