Hans Veldhorst (Ogilvy & Mather) en Diederick Ubels (MobPro) starten creatief bureau 24AM
19-02-2018 09:55:08 | Door: Katja Brokke | hits: 2257 | Tags:

Hans Veldhorst, voormalig hoofd strategie bij Ogilvy & Mather, en Diederick Ubels, CEO bij mobiel mediabureau MobPro, starten 24AM, een nieuw creatief bureau met mobiel als uitgangspunt.

Ubels: “We zijn samengekomen omdat digital marketing, zoals het nu bedreven wordt, de advertentiemarkt het moeras inzuigt. Het focust zich op kortetermijngedragsverandering en er wordt verwacht dat je dat real-time terugziet in een dashboard. Dit shorterm-ism zorgt voor slechte en irritante reclame op digitale platforms. Die platforms kunnen op hun beurt digital marketeers alleen nog bedienen door zoveel mogelijk en zo goedkoop mogelijke advertentieruimte aan te bieden. Consumenten, digitale platforms en uiteindelijk het merk zijn hiervan de dupe. Het klinkt wat heftig, maar wij geloven dat we digital marketing moeten redden van deze kortetermijnvisie.”

Veldhorst: “Marketeers moeten zich afvragen wat het effect van deze kortetermijnvisie is op de perceptie die jouw doelgroep heeft van het merk, nu en later. Daarom is ons doel om digitale media en mobiele technologie in te zetten om positieve merkassociaties te creëren door creatie en media naadloos te integreren. Zo beinvloeden we zowel het gedrag van consumenten beïnvloeden als de ontwikkeling van het merk. Daarbij willen we het effect van de communicatie op merk en gedrag realistisch in beeld brengen.”

24AM werkte al voor onder andere Albert Heijn en de particuliere onderwijsinstelling Luzac. Dat heeft er onder andere aan bijgedragen dat het bureau zich nu geplaatst heeft op de longlist voor het SAN Accent New Kids On The Block, een verkiezing onder jonge bureaus in de marcom wereld.

Naast de rol als digitalmediastrateeg bij 24AM, blijft Ubels aan als CEO bij MobPro.

www.its24am.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie