Havas Lemz en Ambassadors: Stop met aardkloten voor Greenchoice
12-07-2017 06:56:00 | Door: Arjen Westra | hits: 2976 | Tags:

Energieleverancier Greenchoice lanceert deze week een campagne die op een activerende toon consumenten oproept om het heft in eigen hand te nemen.

Havas Lemz bedacht de aangescherpte positionering en campagne. Ambassadors verzorgden de animatiestijl en soundtrack.

Nieuwe en bestaande klanten van Greenchoice kunnen meedoen met échte oplossingen om energie te besparen, zelf op te wekken en de planeet groener te maken.

Evert den Boer, ceo Greenchoice: "Deze campagne is onderdeel van onze aangescherpte positionering. Wij verzorgen al jaren de groene keuzes in energie voor de particuliere en zakelijke markt, maar het gaat ons gewoon niet hard genoeg. We hebben al zo'n 400.000 klanten die meedoen. Met een scherpere boodschap willen we de rest van Nederland wakker schudden en zo de energietransitie in Nederland versnellen."
 
Marieke van den Hoek, marketingmanager Greenchoice: "Steeds meer mensen in Nederland zien het 'groene licht'. Ook in de politiek en het zakenleven wordt het klimaat steeds vaker besproken. Dat is mooi maar het blijft vaak bij praten en vage beloftes. Deze campagne introduceert een nieuw begrip voor dat halfslachtige gedoe: aardkloten. Wij richten ons op consumenten die zich net zo druk maken als wij en zeggen: laten we stoppen met aankloten en starten met aanpoten. We voeren dus niet alleen campagne, maar zetten ook in op actie."


 
Havas Lemz bedacht de aangescherpte positionering en campagne. Ambassadors verzorgden de animatiestijl en soundtrack. De campagne draait op TV, radio, digital outdoor en online. Eerder verscheen er een social video waarin taalwetenschapper Wim Daniëls het werkwoord 'aardkloten' nog eens haarfijn uitlegt.
 
Credits
Klant: Greenchoice | Concept: Havas Lemz | Productie: Gideon Rijnders | Animatie: Ambassadors | Muziek & sound: Ambassadors

www.greenchoice.nl
www.lemz.net
www.ambassadors.studio


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie