Havas Media en Pointlogic lanceren Commspoint Journey
24-08-2017 10:46:29 | Door: Katja Brokke | hits: 27410 | Tags:

Samen met Havas Media lanceert Pointlogic Commspoint Journey in Nederland. Commspoint Journey is een grootschalig consumentenonderzoek en softwaresysteem dat organisaties voorziet in het onderzoek en de middelen die ze nodig hebben om de verschillende stadia in het beslissingsproces en de complexe mix van motivaties achter het aankoopgedrag van mensen te begrijpen.

Met Commspoint Journey breidt Havas Media haar expertise op het gebied van strategische communicatieplanning uit.

Thijs Muller, CEO van Havas Media: "Wij benaderen de business van de klant altijd vanuit het oogpunt van de consument. Met Commspoint Journey kunnen we nu ook behoeften, emoties en beslissingen van mensen koppelen aan media om waardevolle connecties te maken tussen mensen en merken."

Marcel van der Kooi, EVP Global Business van Pointlogic: "Er is veel denkwerk gaan zitten in het ontwerp van onze Commspoint Journey research en software, maar het onderliggende uitgangspunt is simpel. Wij identificeren en meten de belangrijkste beslissingen en invloeden waar consumenten zich door laten leiden vóór, tijdens en na afloop van het aankoopproces van goederen en diensten."

Muller: "Pointlogic voorziet ons al jaren van essentiële software solutions die ons helpen om de plannen die we dagelijks voor onze klanten ontwikkelen te optimaliseren. Met Commspoint Journey voegen we een innovatieve solution toe aan ons strategisch planning proces die zorgt voor een compleet begrip van de consumer journey en de rol die media daarin spelen. Door het uitgebreide framework dat Pointlogic heeft ontwikkeld, is het toepasbaar op elke categorie zonder daarbij uit het oog te verliezen dat elke consumer journey uniek is."

Commspoint Journey werd in 2015 gelanceerd in de Verenigde Staten en kort daarna uitgerold in Latijns-Amerika, Azië en Europa.

www.havasmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie