Hé wat leuk! Een bericht van... Guido van Nispen
01-04-2017 10:56:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2641 | Tags:

Beste Bas,

Graag wil ik je persoonlijk informeren over mijn vertrek bij het ANP per 1 juli aanstaande.

Samen met een enthousiast managementteam, medewerkers en partners en gesteund door de betrokken Raad van Commissarissen en aandeelhouder, hebben we de afgelopen jaren van het ANP hét breed gewaardeerde keurmerk van gecontroleerd nieuws gemaakt.

Daar zijn we erg trots op en dat ambacht wordt met de dag belangrijker.

Nu het ANP in rustig vaarwater is gekomen, met name doordat contracten met mediabedrijven zijn heronderhandeld en vastgelegd voor meerdere jaren, de zakelijke markt duurzaam staat en de nationale verkiezingen achter de rug zijn, komt de volgende fase in de ontwikkeling van het ANP.

Die nieuwe fase vraagt weer een nieuwe oriëntatie.

Een mooi moment om nu het stokje over dragen aan een nieuwe directie, ook aangezien ook ik zelf weer toe ben aan een nieuwe uitdaging. Datzelfde geldt voor de Raad van Commissarissen van het ANP die per 1 april terugtreden en hun taak overdragen aan de aandeelhouder.

De overdracht gebeurt in constructief en goed overleg waarbij ik de transitie faciliteer en per 1 juli formeel afscheid neem van het ANP.

Mijn hart en ambitie liggen in social enterprises waarbinnen de mogelijkheid bestaat echte duurzame verandering te creëren. Een verandering die naast financieel rendement ook sociale impact heeft. Zoals ik dat afgelopen jaren binnen het ANP heb kunnen doen met een geweldig team en partners. Daarnaast heb ik een aantal toezichthoudende en adviesfuncties zoals bij Triodos en de Raad voor Cultuur waarin ik met veel plezier en interesse bezig ben. Verder ben ik actief betrokken in het veld van innovatie en startups. Genoeg gebieden voor mij met mijn achtergrond en groot netwerk om meer nieuwe interessante uitdagingen aan te kunnen gaan na 1juli. 

Fijn weekend, Guido

www.linkedin.com/in/guidovannispen


Lees ook:

Martijn Bennis en Marcel van Lingen volgen Guido van Nispen op bij ANP

 


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie