Hé wat leuk! Een bericht van... Jeroen Verkroost
09-09-2015 15:42:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3442 | Tags:

Ik ga op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Een kleine twee en een half jaar geleden kwam ik van Microsoft naar De Persgroep als Chief Digital Officer voor zowel België als Nederland. Ik creëerde een digitale eenheid en was verantwoordelijk voor nieuwe digitale initiatieven, waarvan een aantal de komende tijd het licht zal zien. Daarmee is mijn opdracht volbracht.

Ik verlaat de onderneming met een goed gevoel. Ik vind De Persgroep een fantastisch bedrijf, waar ik met veel plezier heb gewerkt. Nu de organisatie staat, is het tijd voor iemand anders. De Persgroep gaat op zoek naar een nieuwe CDO.

De afgelopen bijna twee en half jaar zijn voor mij een fantastische periode geweest, met veel leerzame en mooie momenten van Rotterdam tot Brussel, van Antwerpen tot Amsterdam. Dankzij die afstanden met een kleine 90.000 kilometer op de teller in nog geen twee jaar. Het meest trots ben ik op het Persgroep Digital team dat ik neer heb mogen zetten en dat een grote aanwinst voor De Persgroep is gebleken. Met en dankzij hen heb ik bij de Persgroep enorm veel gedaan, gelanceerd, vernieuwd en bereikt. Die waardering is er ook vanuit de organisatie, hetgeen blijkt uit het feit dat er bij mijn vertrek voor gekozen wordt om de koers zo voort te zetten.

Ik was de juiste man om dit op te bouwen en neer te zetten, voor de volgende fase bij de Persgroep ben ik dat niet, denk ik. Ik heb bij deze mooie en snel groeiende organisatie in de afgelopen 2½ jaar wel veel kennis kunnen opbouwen op board level over digitale transformatie, van sales en marketing tot ICT en operatie.

De is tijd nu gekomen om met mijn opgebouwde kennis in een nieuwe omgeving waarde toe te gaan voegen. Ik ga dan ook op zoek naar een bedrijf dat ik met die kennis kan helpen groeien, dat in een eindverantwoordelijke of board level rol.  

Ik ga wel even gas terug proberen te nemen voordat ik de volgende stap zet, maar geduld is nooit mijn sterkste kant geweest, dus ik kom jullie vast snel weer tegen. Ik kijk uit naar nieuwe ontmoetingen en sta open voor het bespreken van innovatieve en disruptieve ideeën en van kansen bij bedrijven waar de digitale transformatie momenteel de agenda bepaalt. Maar ook gewoon voor het drinken van kopjes koffie en aanhalen van contacten...

Tot snel!

Jeroen Verkroost

www.twitter.com/jer00n

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie