Heidi Baltzer Managing Director Ambassadors + opening 2e vestiging
13-06-2017 13:44:00 | Door: Katja Brokke | hits: 7405 | Tags:

Met de opening van een vestiging op de Herengracht en de komst van Managing Director Heidi Baltzer richt Ambassadors zich op de internationale creatieve industrie in Amsterdam en daarbuiten. Baltzers jarenlange ervaring als producer in New York zal die uitgezette koers meer vaart geven.

Ton Habraken, mede-oprichter en Visual Effects Director van Ambassadors: “We zijn altijd op zoek naar uitdagingen en willen onze horizon verbreden. Dat doe je niet door stil te blijven zitten. We nemen hierbij graag het voortouw, zoals we 10 jaar geleden ook de eerste waren die onder één dak meerdere craft disciplines gingen combineren. En dat gaan we nu meer internationaal toepassen. De tijd is er ook rijp voor: de vraag naar kwalitatieve, creatieve content neemt onder invloed van nieuwe technologie alleen maar toe. Iedereen wil spannender bewegend beeld.”


(foto: Jasper Zwartjes)

Het stimuleren van innovatie en aanboren van meer creativiteit is de grote drijfveer van deze tweede locatie.

Halbo van der Klaauw, mede-oprichter en Managing Director van Ambassadors: “We willen nieuwe klanten op onze locatie aan de Herengracht de ziel en grandeur van Amsterdam meegeven. Binnen vinden ze een huiselijke en creatieve sfeer, wat de juiste basis vormt voor onze sterke teams die met elkaar samenwerken als één familie. Dat is kenmerkend voor Ambassadors en willen we internationale creatieve industrie bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat daaruit het beste, meest vernieuwende werk ontstaat.”

Baltzer: “Amsterdam heeft me altijd geïnspireerd, er is zoveel creatief talent te vinden in de reclamewereld, design, kunst of architectuur. De stad is een samensmelting van culturen en ideeën. Daarbovenop zorgt de aanwezigheid van internationale bedrijven voor een unieke dynamiek. Ik vind het geweldig dat ik de twee werelden bij elkaar kan brengen en zo de kans krijg om creatieve vernieuwing én verbinding in een alsmaar internationale wordende wereld te stimuleren.”

www.ambassadors.studioVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie