High Society Privé Mini Special genomineerd voor internationale Native Advertising Award
27-09-2018 13:17:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3221 | Tags:

De High Society Privé Mini Special, die afgelopen maart uitkwam, is genomineerd voor een prestigieuze Native Advertising Award in de categorie ‘Best Use of Print Media’. Dit award programma is het grootste internationale programma voor native advertising.

Spannende inkijkjes in leven van vroegere rijken

De special werd gemaakt door Natives, de branded content afdeling van TMG, in samenwerking met Het Rijksmuseum om de tentoonstelling High Society onder de aandacht te brengen van het brede publiek. Ook de redactie van Privé werkte hieraan mee.

In de tentoonstelling werden 39 kopstukken van de 16e tot de vroeg 20ste eeuw samengebracht. Deze kopstukken waren vaak rijk en hadden veelbesproken levens. Op een manier zoals alleen Privé dit kan gaf de mini special spannende kijkjes in het leven van geportretteerde rijken uit de tentoonstelling. Abonnees van Privé ontvingen de special automatisch bij de reguliere uitgave. De Telegraaf-abonnees kregen de speciale Privé bij de krant.

Coos Kouwenhoven, Manager TMG Natives: "In de Privé Mini special werden de hoofdrolspelers van de expositie tot leven gewekt. Alle vaste rubrieken van Privé stonden in het teken van de schilderijen. Ook de populaire horoscopen werden aangepast aan de verschillende schilders en hun afbeeldingen. Op deze manier werden adverteerder en merk volledig met elkaar geïntegreerd. De ultieme vorm van native advertising."

Enorm aantal bezoekers tentoonstelling

De tentoonstelling High Society werd in minder dan drie maanden tijd door 240.000 mensen bezocht. Het Rijksmuseum noemt dit ‘een overweldigend aantal bezoekers’.

De award-winnaars worden 6 november bekendgemaakt tijdens de Native Advertising DAYS conferentie in Berlijn.

Credits

Hoofdredactie: Evert Santegoeds | Art director: Marijke Hoogendoorn | Contentregisseurs: Tjerk de Vries en Dieneke Boer | Eindredactie: Petra Noordijk | Sales: Jordy Rijnshoeven

www.tmg.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie