Hornbach lanceert tweede editie vaderdagcampagne
11-05-2018 15:14:00 | Door: | hits: 3220 | Tags:

Hornbach organiseert voor de tweede keer een kluscompetitie, waarbij vaders kunnen strijden om de Gouden Hamer en bijbehorende titel Beste Klusvader van Nederland. Een activatie die aansluit op de strategie van de bouwmarkt om de klusbeleving in de vestigingen te doen stijgen. 

Maarten Post, marketingmanager bij Hornbach: “We hebben geen moment getwijfeld om de strijd om de Gouden Hamer dit jaar weer te organiseren. Vorig jaar deden duizenden vaders uit het hele land mee aan onze kluscompetitie. Het succes zit hem in het fanatisme van de vaders. We trekken echte klussers aan. Doorzetters die wel tegen een stootje kunnen. Wanneer zij andere vaders strijd zien leveren, zijn ze al snel van mening dat zij het zelf beter kunnen. Ze willen hun kinderen, en trouwens ook hun vrouw, maar al te graag laten zien dat zij trots kunnen zijn. Allemaal willen ze die Gouden Hamer mee naar huis nemen.”

In de media brengt Hornbach de Vaderdagcampagne vanaf maandag 14 mei onder de aandacht via online video, social media en folders. Daarna volgen radiospots en advertenties in landelijke en regionale dagbladen en buitenreclame.

Ook de communicatie in de bouwmarkten zelf staat vanaf 21 mei in het teken van de strijd om de Gouden Hamer 2018.

Alle regionale winnaars worden vanaf 11 juni in de spotlights gezet. Zij verschijnen in huis-aan-huisbladen in hun eigen regio. De campagne wordt afgesloten met een extra flight na afloop van de finale op 16 juni. Hierin krijgt de winnaar via advertenties in landelijke en regionale bladen, buitenreclame en op social media landelijke roem.

Wie kans wil maken op de titel Beste Klusvader van Nederland en de Gouden Hamer 2018 wil winnen, moet zich kwalificeren via een van de voorrondes. Die organiseert Hornbach vanaf zaterdag 26 mei in al haar veertien bouwmarkten. Vaders leggen er een klusparcours af. Wie dit het beste doet, mag zich Beste Klusvader van de regio noemen. Alle regionale winnaars gaan door naar de landelijke finale die op zaterdag 16 juni bij Hornbach Nieuwegein plaatsvindt.

Meer informatie over de wedstrijd en deelname is vanaf 14 mei hier te vinden. 

www.hornbach.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie