Huib Maaskant creatief directeur Goud Uberconnected
01-11-2017 12:01:54 | Door: Katja Brokke | hits: 2449 | Tags:

Goud Uberconnected heeft Huib Maaskant aangetrokken als creatief directeur. Maaskant wordt tevens creatief eindverantwoordelijk voor de zusterbureaus Icemedia (digital & mobile) en Redmint (shoppermarketing).

Maaskant was midden jaren negentig medeoprichter van het digitale bureau Qi. Na Qi werd hij actief als freelance creatief directeur en copywriter voor diverse reclamebureaus in binnen- en buitenland. Maaskant is tevens een van de oprichters en bestuurslid van de Stichting SpinAwards.

Maaskant: “Merken hebben niet alleen een hart, maar vooral ook een hartslag nodig. De aanpak van Goud Uberconnected van campagne, content en conversatie vanuit één big idea spreekt me enorm aan. Ik heb jaren met veel plezier gefreelancet, maar ik had echt weer zin om structureel bij een bureau aan de slag te gaan. Goud Uberconnected is een fantastisch team waar veel slagkracht en ondernemerschap in zit. Zin in!”

Brian Hirman, managing partner bij Goud Uberconnected: “Huib en ik kennen elkaar al een hele tijd. Mijn toenmalige bureau Bookmark en Qi behoorden destijds tot de eerste internetbureaus in Nederland. Onze eerste ontmoeting dateert al uit die beginperiode. Onze gezamenlijke geschiedenis geeft een groot wederzijds vertrouwen. Goud Uberconnected wil het beste nog onafhankelijke geïntegreerde bureau van Nederland zijn. Met Huib aan boord maken we creatief weer een flinke stap voorwaarts.”

www.gouduberconnected.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie