Hulc doet onderzoek naar populairste SEO tools
27-02-2018 15:30:23 | Door: Max Vlugt | hits: 2714 | Tags:

Hulc, de online marktplaats voor content, heeft een onderzoek gepubliceerd naar de populairste SEO tools onder specialisten. De meest gebruikte tools zijn op het moment van schrijven de MozBar, Screaming Frog en Majestic. Aan het onderzoek werkten 17 SEO specialisten mee uit verschillende branches.

Het online platform Hulc biedt marketeers de mogelijkheid om op snelle en overzichtelijke wijze samenwerkingen aan te gaan met relevante bloggers. Zo'n samenwerking kan in de vorm van een review over een product of dienst zijn, of een link naar de pagina van de opdrachtgever. Om die reden heeft Hulc onderzoek gedaan naar welke tools momenteel gebruikt worden door de professionals.

Jordi Bron, oprichter van Hulc: "Met Hulc hebben we de ambitie om standaard in de SEO toolbox van elke online marketeer aanwezig te zijn. Een bladwijzer in de toolbar en een startpunt voor elke marketingcampagne, dat is de droom! Om erachter te komen welke SEO tools op dit moment gebruikt worden, besloot Hulc contact te zoeken met zijn gebruikers."

Van de 50 oproepen, reageerden 17 specialisten met een top 3 en uitgebreide uitleg van favoriete tools die zij gebruiken voor SEO doeleinden. De volledige lijst, inclusief tekst en uitleg, is te vinden op de blog van Hulc.

www.hulc.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie