ICK selecteert Novel voor nieuwe campagne
14-04-2017 09:00:34 | Door: Marianna Beets | hits: 2557 | Tags:

Het dansgezelschap ICK heeft Novel geselecteerd als campagnebureau. ICK produceert internationale dansvoorstellingen, gaat samenwerkingen aan met kunstenaars en initieert research– en educatieve projecten. ICK is het Stadsgezelschap Dans van Amsterdam en huisgezelschap van theater De Meervaart. Novel ontwikkelt het concept en de strategie van een nieuwe campagne voor het jaarlijkse internationale dansfestival ICKFest in september 2017.

Ruben Theunissen, manager Marketing & Communicatie van ICK: "We hebben voor Novel gekozen vanwege hun ruime ervaring in strategie en communicatie in de culturele sector. Doel van onze campagne is om zoveel mogelijk bezoekers te mobiliseren voor ons festival ICKFest. Daarnaast moet deze campagne dienen als blauwdruk voor toekomstige campagnes."

Maarten Bul, partner bij Novel: "ICK, onder leiding van artistiek directeuren Emio Greco en Pieter C. Scholten, is een van de toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. Ook internationaal maakt ICK furore. Wij vinden het een mooie uitdaging om nieuwe doelgroepen voor het gezelschap aan te spreken en ICK verder uit te bouwen als sterk cultuurmerk in de Nederlandse danswereld en daarbuiten."

www.novelworks.n    
www.ickamsterdam.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie