IPG Mediabrands lanceert Super Digital
04-09-2017 10:47:00 | Door: Arjen Westra | hits: 8407 | Tags:

IPG Mediabrands Nederland lanceert Super Digital, een full service digital agency met innovatie en digitale transformatie in de kern. Met de oprichting van Super Digital wil IPG Mediabrands haar leidende positie in de online adverteerders markt verder versterken.

De markt wordt overspoeld met nieuwe marketingtechnologieën, producten en aanbieders, en dat zal de komende jaren niet minder worden. Super Digital wil marketeers in staat stellen om de consument weer centraal te stellen en niet (alleen) de last-click. Adverteerders hebben in dit proces volgens IPG Mediabrands meer dan ooit behoefte aan een sparringpartner. Een partner die vanuit een holistische visie de situatie helder in kaart brengt en op strategisch niveau adviseert over de beste digitale strategie. Super Digital biedt volgens het mediabedrijf de helpende hand in het marketing tech landschap en helpt adverteerders om hun digitale transformatie te versnellen.

Diederik Breijer, CEO van IPG Mediabrands Nederland: ‘Met de complexe digitale transformatie waar veel van onze klanten middenin zitten, hebben we de conclusie getrokken dat ook wij nog slimmer moeten worden in hoe we ons intern en rondom onze klanten organiseren. Digitale experts moeten op alle niveaus bij adverteerders aan tafel zitten, om zo een leidende rol in die transformatie op zich te kunnen nemen. We merken heel duidelijk dat onze klanten daar ook echt behoefte aan hebben en met het toevoegen van Super Digital aan ons portfolio kunnen we die rol gaan vervullen.’

Super Digital start met een team van 35 specialisten op het gebied van Data & Technology, Online Video, Display, Mobile, Social Advertising, Traffic & Tagging en Search vanuit het nieuwe pand van IPG Mediabrands. Super Digital valt onder leiding van Richard Smoorenburg, die naast zijn rol als CEO van Traffic4u en bGenius ook de rol van Chief Digital Officer van IPG Mediabrands Nederland zal vervullen. Het MT van Super Digital bestaat verder uit Orban Büller (Client Service Director), Léon Liest (Product Director) en Bouwke Datema (Operations Director).

www.ipgmediabrands.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie