Ik Hou van Holland gaat lokaal met bordspel
10-02-2017 14:50:00 | Door: Arjen Westra | hits: 3766 | Tags:

Nijkerk, Maastricht, Groningen en Zeeland krijgen een eigen versie van het populaire bordspel Ik Hou van Holland, bekend van de gelijknamige familiespelshow op RTL 4. De lokale spellen zijn volledig op maat gemaakt met vragen, opdrachten en vormgeving geheel ingericht op de betreffende stad of provincie. Van 1 februari tot en met 7 maart kan exclusief bij 21 geselecteerde filialen van supermarktketen Jumbo iedereen sparen voor een speciale lokale editie van het populaire bordspel.

De unieke edities zijn ontwikkeld door Identity Games in samenwerking met RTL en op maat gemaakt voor supermarktketen Jumbo. De spellen bevatten dezelfde categorieën als de gezellige zaterdagavondshow en bevatten vragen en opdrachten over cultuur, taal, geschiedenis en sport uit de desbetreffende stad of provincie. Van het vertalen lokale gezegdes tot inschattingsvragen over lokale bezienswaardigheden, zoals voor provincie Zeeland; 'Wat was de eerste single van Bløf in de top 40?' en voor provincie Groningen; 'In welk jaar werd de oorspronkelijke Martinitoren door een blikseminslag vernietigd?'

Carina Kortenoeven van Identity Games: "De spellen zijn trouw aan het originele concept dat we kennen van televisie, maar dan met een lokale invulling. Net als de tv-hit wordt kennis op het gebied van cultuur, taal, geschiedenis en sport op de proef gesteld, maar nu met een specifiek karakter van de provincie of  plaats. Alle vragen en opdrachten zijn per lokaal spel op maat gemaakt."

Van 1 februari tot en met 7 maart kunnen mensen bij 21 filialen van supermarktketen Jumbo sparen voor een speciale lokale editie van het populaire bordspel.

www.jumbo.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie