Full service online marketingbureau Immense opgericht
09-02-2017 09:58:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2221 | Tags:

Internetspecialisten D-Sign en Clickvin fuseren en gaan gezamenlijk verder onder de naam Immense. De bedrijven zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, apps, systemen en het optimaliseren van online marketingcampagnes. Bij Immense werkt momenteel een team van zestien online professionals. Het bedrijf wil voor het einde van het jaar doorgroeien naar twintig man. Met de fusie ontstaat een brede en gevarieerde klantportfolio; Immense werkt onder andere voor Natuurmonumenten, ROTER en Blond Amsterdam.

Met Immense ontstaat een full service online marketingbureau, dat klanten in vrijwel alle sectoren ondersteunt. Het nieuwe bedrijf zal zich met name richten op landelijke en grotere lokale MKB+ klanten.

Vincent van der Graaf, ceo Clickvin: “We zien steeds meer dat de topadverteerders complete development en online marketingafdelingen intern hebben waardoor het interessanter is om te focussen op het MKB+. Deze bedrijven trekken ook steeds meer kennis intern, maar niet volledig. Hierdoor blijven ze voor een groot deel afhankelijk van bureaus. Immense wil inhaken op deze ontwikkeling door als partner mee te denken en werken aan de roadmap van klanten zodat we samen tot een goed product of strategie komen. Een integrale strategie zorgt voor online succes.”

www.immense.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie