Info.nl stelt Michel la Pierre aan als Chief Commercial Officer
30-01-2019 11:06:00 | Door: David de Jong | hits: 3903 | Tags:

Info.nl heeft Michel la Pierre  is aangesteld als Chief Commercial Officer. La Pierre zal zich richten op de herpositionering en de (inter-)nationale groei van Info.nl. La Pierre richtte eerder PeoplesMinds op, een bureau dat zich richt op consumer strategy. Ook was hij lid van de board van verschillende bureaus en tot juli 2018 actief als CCO bij Riff, een bureau voor digitale strategie en delivery.
 
Info.nl is gespecialiseerd in business-evolutie door innovatie en helpt bedrijven daarmee door middel van advisory, strategy en delivery. Het bureau werkt onder meer voor Adyen, NS, Greenwheels, Graydon en Voetbal International. Met La Pierre krijgt het bureau een strategische toevoeging in de board. Het bedrijf waar 85 mensen werkzaam zijn, is in Amsterdam gevestigd en bestaat meer dan 25 jaar.
 
Michel la Pierre: "Info.nl is een bedrijf met een geweldige cultuur, waar klantgerichte oplossingen met sociaal maatschappelijke impact worden ontwikkeld. Aan mij nu de uitdaging om verdere groei te realiseren en om Info.nl te presenteren als de high-end studio die het is: de partner die business evolutie voor onze klanten realiseert door middel van innovatie."

www.info.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie