Initiative werkt voor SeniorWeb
19-04-2016 13:30:00 | Door: Ton Boom | hits: 3647 | Tags:

SeniorWeb heeft ervoor gekozen om een groot deel van haar media investeringen onder te brengen bij Initiative. De samenwerking gaat per direct in en omvat strategisch advies, planning en inkoop van audiovisuele media. De nieuwe campagne ‘Digitaal fit’, ontwikkeld door True, is inmiddels gelanceerd.

Iedereen weet dat senioren mentaal en fysiek fit moeten blijven om een leuk leven te hebben. Maar anno 2016 is ‘kennis van digitale middelen’ minstens zo belangrijk geworden om mee te blijven doen. Om die reden werd de claim: Digitaal Fit met SeniorWeb ontwikkeld.

SeniorWeb is een landelijke vereniging met bijna 150.000 leden en 410 cursuslocaties in het land, die als doel heeft de digitale wereld begrijpelijk te maken voor 50-plussers, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. Of het nu gaat om persoonlijke computerhulp, een cursus volgen in de buurt of digitaal, SeniorWeb biedt voor iedereen een passend alternatief.

Saskia Hamminga, Marketing Manager SeniorWeb: “In september 2015 zijn we gestart met de Digitaal Fit campagne. Eerst op print en online. We waren nu toe aan een volgende stap, om een nog breder publiek te bereiken: radio in combinatie met online. De keuze voor Initiative was snel gemaakt: de ruime ervaring en expertise op het gebied van mediaplanning en -inkoop was voor ons doorslaggevend. Initiative schakelt snel, communiceert eerlijk en open en neemt ons mee in het proces.”

Léonie Koning, managing director Initiative: “We zijn vol enthousiasme gestart met de samenwerking met SeniorWeb. Digitaal is inmiddels in alle levensfasen onmisbaar en het is mooi om te zien dat SeniorWeb daar met een divers aanbod goed op aansluit. Wij zien veel mogelijkheden om het aantal leden fors uit te breiden.”

www.initiative.nl
www.seniorweb.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie