Inspiratiesessie Verkiezing Mooiste Natuurgebied
08-06-2017 09:47:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3005 | Tags:

MSLGROUP en Vote Company organiseren de inspiratiesessie: ‘Het geheim achter de Verkiezing van het mooiste Natuurgebied’. Tijdens deze sessie wordt het succesverhaal en de aanpak achter de verkiezing voor het mooiste gebied van Nederland verteld. De verkiezing die onlangs bekroond is met een Cross Media Award. Het succes van de campagne resulteerde in live bekendmaking van de winnaar in De Wereld Draait Door, meer dan 400 online en offline publicaties, waaronder NOS, AD, NRC, De Volkskrant, De Telegraaf, NU.nl en RTL Late Night. Ruim 31.000 views op online video’s in samenwerking met Floortje Dessing. Naast de aandacht die de Nederlandse natuur op deze manier kreeg hebben ook 87.903 mensen hun stem uitgebracht.

Voor welke doeleinden is een verkiezing het middel om in te zetten?

Vanuit strategisch oogpunt kan een verkiezing ingezet worden als middel om bepaalde doelstellingen te realiseren. Deze sessie gaat in op de vraag voor welke doeleinden dit nu hét middel is om in te zetten (en voor welke niet!). Hoe krijg je genomineerden in beweging, hoe zorg je voor veel stemmen en hoe weet je aandacht van de media te krijgen.

 

 

Hoe combineer je Paid, owned and earned media?

Het speelvlak van marketingcommunicatie veranderd snel. Daarbij worden verschillende vormen van paid, owned and earned media tegelijk ingezet. Dit zorgt er onder andere voor dat er kruisbestuiving ontstaat en specifieke doelgroepen heel direct benaderd kunnen worden. Maar hoe pak je zoiets nu eigenlijk precies aan? Deze sessie vertelt meer over de strategie en aanpak met aansprekende voorbeelden uit de Verkiezing Mooiste Natuurgebied van Nederland.

Praktische info

Datum: dinsdag 20 juni 2017, inloop vanaf 14.00 uur
Locatie: Landgoed Boekesteyn, Noordereinde, 's-Graveland
Moderators: Bart van Wanrooij, MSL GROUP en Marcel Demper, Vote Company
Rsvp: aanmelden via marcel@votecompany.nl. Kosten: gratis

www.votecompany.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie