Instahotspots: de 100 beste Instagramplekken van Nederland
18-05-2017 18:23:47 | Door: Max Vlugt | hits: 4137 | Tags:

Of je nu een puddlegram, nature, urban/street/city- of human shot wilt maken, Instahotspots is de nieuwe plek voor ‘Happy Shooting’. Tien top Instagrammers hebben samen de 100 beste Instagram hotspots van Nederland in kaart gebracht. Bekende én onbekende plekken, die garant staan voor Instagramwaardige foto’s. Hiermee biedt instahotspots.nl een unieke service waarmee Instagrammers met ingang van 17 mei 2017 méér uit hun mobiele fotografie kunnen halen. Happy Shooting!

De kunst van de smartphonefotografie

Smartphonefotografie heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. Zelfs een selfie kan verheven worden tot kunstvorm, bewijst de Selfie Exposition van de gerenommeerde Londense Saatchi Gallery. Sterk verbeterde camera’s en platformen als Instagram zorgen ervoor dat in iedereen een potentiele topfotograaf huist. 

100 regionale hotspots, gezien door de lens van Instagrammers

Instahotspots zijn plekken die gegarandeerd Instagramwaardige foto’s opleveren. 10 toonaangevende Instagrammers laten de 10 mooiste Instahotspots uit hun regio zien. In totaal ontdekken we dus 100 bijzondere Nederlandse Instahotspots. De insta-pro’s legden verschillende populaire Instagram thema vast: fotogenieke natuur, architectuur en van die typische plekken die bijna niemand weet te vinden.

Specifieke tips over het fotograferen van bekende en onbekende hotspots

Instahotspots is de go-to plek voor iedereen die graag met een smartphone fotografeert. Van de bibliotheek in het Erasmus MC tot de Sfinxwoningen in Huizen en van het Kasteel Twickel tot die ene steiger aan het Paterwoldsermeer, elke plek heeft iets bijzonders. De Instagrammers geven daarbij tips over standpunt, techniek en moment van fotograferen om het beste uit de foto te halen. Alle foto’s werden gemaakt met de Huawei P10 smartphone. Huawei is ook de drijvende kracht achter Instahotspots. Huawei stimuleert het verbeteren van smartphone fotografie door het gebruik van hoogwaardige Leica-technologie in de dubbele camera van de Huawei P10.

Meet de Instapro’s

Als kers op de taart organiseert ieder van de 10 Instapro’s de komende maanden een Instameet. Tijdens de Instameet kan iedereen die van smartphonefotografie houdt (of je nu starter bent of ervaren) een middag mee langs hun favoriete Instahotspots, om die samen met te fotograferen. Volg de Instagrammers voor de specifieke data en locaties: de eerste Instameet is zaterdag 20 mei op Texel en wordt gehost door @groovypat.

www.huawei.com
www.instahotspots.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie