Isabelle Dacz benoemd tot Managing Director MEC Nederland
10-06-2015 10:52:00 | Door: | hits: 5339 | Tags:

MEC maakt bekend dat Isabelle Dacz per heden is benoemd tot Managing Director van MEC Nederland. Deze benoeming volgt op het bericht van 9 juni 2015 waarin bekend is gemaakt dat Eric Kramer, naast zijn huidige rol als CEO van MEC Nederland, Chairman van GroupM is geworden. Isabelle krijgt in haar nieuwe rol de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse leiding over MEC.

Eric Kramer: “Ik ben ongelofelijk trots op het feit dat we deze benoeming vanuit de interne gelederen hebben kunnen doen. Isabelle heeft de afgelopen 10 jaar een enorme bijdrage geleverd aan de groei en de digitale transformatie van MEC. Zonder haar tomeloze inzet op klanten, strategie en digitaal, waren we niet op dit niveau gekomen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in, om samen met Isabelle onze krachtige positionering nog verder uit te bouwen.”

Isabelle Dacz: “Ik voel mij zeer vereerd en uitgedaagd om deze mooie volgende stap in mijn carrière bij MEC te kunnen maken. Er vindt momenteel een enorme transformatie plaats in het media landschap: consumentenoriëntatie- en koopgedrag veranderen snel. Creativiteit en technische vaardigheden zijn essentieel voor een effectieve media strategie. Het kan beter, relevanter en succesvoller en MEC staat er klaar voor om onze klanten succesvol door deze transformatie heen te loodsen!

Ik ben ervan overtuigd dat we met het talent binnen MEC en de intense band en samenwerking met onze klanten een geweldige toekomst tegemoet gaan. Ik houd intens van dit bedrijf, onze mensen en waar we voor staan.”

www.mecglobal.nl

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

 Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie