ItsaRep en Outsource verzorgen communicatie Computer Profile
18-05-2017 11:39:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2907 | Tags:

Computer Profile, ICT-marketingspecialist voor de Benelux, gaat voor haar pr, contentmarketing en reputatiemanagement gebruikmaken van de combinatie ItsaRep (Nederland) en Outsource Communications (België).

Computer Profile helpt IT-organisaties met data en analyses hun markt beter te begrijpen en slimme strategische beslissingen te nemen. Beide pr-bureaus werken ook voor zusterbedrijf Fleet Profile, de database-marketing specialist voor de automotive sector.

In een tijd waarin data de nieuwe valuta zijn, levert Computer Profile slimme inzichten over marktpotentieel aan sales- en marketingteams in de IT- en telecomsector. Met data-analyses van meer dan 180.000 contacten bij ruim 30.000 organisaties in de Benelux, helpt Computer Profile organisaties hun meest relevante doelgroep te benaderen met de juiste proposities op het juiste moment. Daarnaast is een team van gekwalificeerde telemarketing agents inzetbaar voor het vinden van relevante projecten door inbound en outbound Demand Generation.

Computer Profile heeft vestigingen in Zaventem en Breda en is initiatiefnemer van de European Market Intelligence Group (EMIG).

ItsaRep en Outsource vormen sinds begin dit jaar een Benelux partnership op het gebied van pr, reputatiemanagement en contentmarketing. Zij helpen Computer Profile en zusterbedrijf Fleet Profile bij het creëren van content, het onderhouden van de relaties met de media en het managen van de online en offline reputatie.

www.computerprofile.com
www.emi-group.com
www.outsource.be

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie