J.Lindeberg sponsor nationale skitest off-piste
16-01-2017 21:11:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 1990 | Tags:

De nationale skitest off-piste heeft de komende twee jaar J.Lindeberg als nieuwe kledingsponsor. Het Scandinavische merk voorziet tijdens deze test, die georganiseerd wordt door de Nederlandse Ski Vereniging, het testteam en de coördinatoren van hoogwaardige en modieuze skikleding.

J.Lindeberg heeft een mode-, ski- en golfcollectie en streeft bij hun ontwerpen naar de perfecte combinatie van ‘fashion en functie’. Voor het testen van freeride ski’s is dit ideaal. Ademende, waterdichte en comfortabele kleding is essentieel voor afdalingen in de off-piste. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat.

Bert Romani, commercieel directeur van de Nederlandse Ski Vereniging: “We zijn erg trots op het partnership met het wat meer klassieke modemerk J.Lindeberg voor de skitest off-piste. De samenwerking bevestigt het gezamenlijke gevoel dat het off-pisteskiën van alle tijden is!”

J.Lindeberg ondersteunt overigens nog een aantal grote ski-evenementen. Zo ontwierpen zij speciaal voor de WK alpineskiën in St. Moritz (6 t/m 19 februari 2017) de J.Lindeberg World Championship Collection.

www.nederlandseskivereniging.nl
www.jlindeberg.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie