JOYNE lanceert prepaid televisie
27-09-2017 09:18:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2629 | Tags:

JOYNE is prepaid televisie kijken met Eredivisievoetbal en nationale en regionale zenders in het basispakket.

Mensen kunnen per maand televisie kijken en dankzij een nog niet eerder aangeboden prepaid abonnement bepalen klanten zelf vanaf welke datum ze televisie willen kijken. JOYNE biedt een breed scala aan tv-zenders met alle drie de FOX Sports Eredivisie-zenders in het basispakket. Met de lancering van JOYNE wordt televisiekijken een stuk flexibeler, met bereik in heel Europa en daarbuiten.

Dankzij een meerjarige overeenkomst met Eutelsat kan JOYNE beschikken over capaciteit om een breed aanbod aan HD-zenders uit te zenden. Er bestaan twee pakketten: een ‘Travel Lite’ pakket en een Basispakket. NPO, RTL, SBS, Viacom, Fox en Discovery Networks maken deel uit van het basispakket. In oktober wordt nog een pluspakket gelanceerd met erotische zenders.

Peter van der Meer, algemeen directeur JOYNE: "We hebben breed geïnvesteerd. Het moet nu eindelijk eens gaan om de klant, de televisiekijker. Niet alleen voor Nederlandse huishoudens en kampeerders, maar ook overwinteraars en geïnteresseerden in Nederlandse televisie in Europa en daarbuiten.”

www.joyne.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie