Jan-Willem van Engelen zendermanager NPO Radio 2 en NPO Radio 5
17-02-2017 13:34:00 | Door: Arjen Westra | hits: 2942 | Tags:

Jan-Willem van Engelen is vanaf 1 april aanstaande de zendermanager van NPO Radio 2 en NPO Radio 5. Hij neemt deze functie over van Jurre Bosman, die sinds november vorig jaar directeur Radio van de NPO is. Als eindverantwoordelijke van NPO Radio 2 en NPO Radio 5 krijgt Van Engelen de taak om de nieuwe positionering van beide zenders verder vorm te geven.

Jurre Bosman, directeur Radio van de NPO: "Jan-Willem is de juiste radioman voor deze plek. Zijn ideeën over de verdere ontwikkeling van NPO Radio 2 en 5 zijn inspirerend en aanstekelijk. Ik ben er trots op dat Jan-Willem zijn ervaring gaat inzetten voor de publieke omroep met als doel ons publiek nog beter te bedienen."

Jan-Willem van Engelen: "Zowel NPO Radio 2 als NPO Radio 5 stralen een enorme liefde voor muziek uit, een passie die ik deel. Een langgekoesterde wens gaat in vervulling door aan de slag te gaan als zendermanager van deze unieke zenders. Ik verheug me erop om samen met de dj's, collega's en omroepen verder te bouwen aan het profiel van beide radiostations."

Van Engelen begon zijn loopbaan in de landelijke media bij Warner Music. Daarna bekleedde hij verschillende functies bij de Sky Radio Group. Hij was onder andere music director en later program manager. Op dit moment werkt hij als marketing director bij platenmaatschappij Armada Music.

www.radio2.nl
www.radio5.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie