Eva Jinek lanceert haar vernieuwde website en persoonlijke chatbot
09-01-2017 09:49:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3849 | Tags:

Eva Jinek is terug! Dagelijks om 23PM is haar late night talkshow te zien op NPO1. Eva lanceert ook haar vernieuwde website en persoonlijke chatbot. Beiden zijn een digitale verlenging van het journalistieke merk Jinek. Eva kruipt in de rol van content curator, voor mensen die net al zij niet alles zeker weten. Op deze manier wil Eva een andere kant van het nieuws laten zien en een open blik op actualiteiten stimuleren. KRO-NCRV werkte samen met Greenberry aan de strategie, concept en ontwerp, LimoenGroen is verantwoordelijk voor de technische realisatie van het project.

365 dagen Eva

Eva heeft een hoge mate van journalistieke belangstelling en leest veel. Via www.evajinek.nl zal Eva doen wat ze het leukste vindt: verhalen vertellen over onderwerpen die ze belangrijk vindt en deze delen met mensen. Verwacht verhalen, video’s en artikelen over Amerikaanse en Nederlandse politiek, gezondheid, criminaliteit, katten, make-up en veel meer. En dat 365 dagen per jaar, ook als ze even niet op televisie is.

Eva’s chatbot

Om niks te missen kan men zich aanmelden via Facebook Messenger om zo wekelijks of dagelijks interessante verhalen, video’s en de laatste nieuwtjes over haar TV show en Eva zelf te ontvangen.

www.greenberry.nl  
www.LimoenGroen.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie