John Hernandez CEO Selligent
10-08-2017 09:19:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3306 | Tags:

Selligent, leverancier van SaaS-oplossingen voor relationshipmarketing op basis van inzicht in de consument, heeft vandaag John Hernandez met onmiddellijke ingang aangesteld tot Chief Executive Officer. Hernandez was tot voor kort Chief Operating Officer en Senior Vice President Service Cloud bij Salesforce. Medeoprichter en voormalig CEO André Lejeune blijft deel uitmaken van de raad van bestuur.

Hernandez: “Selligent staat op een kantelmoment in zijn geschiedenis en ik ben verheugd het bedrijf te leiden nu de groei versnelt. De markt smeekt om producten als Selligents Engagement Sphere, dat is gebouwd rond een universeel consumentenprofiel en naadloos relevante one-to-one messaging levert. Wij gaan verder met de productinnovatie die onze klanten verwachten, we breiden ons partnernetwerk uit en kijken ook hoe we in Europa en Noord-Amerika nog sneller kunnen groeien.”

Bij Salesforce was Hernandez verantwoordelijk voor de zakelijke en productoperaties, evenals de incubatie van belendende oplossingen in kernmarkten voor de customer care Service Cloud business. Voordien was Hernandez Vice President en General Manager van IBM’s collaboration business, waar hij verantwoordelijk was voor de SaaS and Premise-based Social, Mail, Meetings, Chat and Smarter Workforce-oplossingen van vele miljarden dollars. Nog daarvoor was hij Vice President en General Manager binnen Cisco’s Collaboration business, waar hij de Customer Collaboration Strategy opstartte en de business leidde naar een ommekeer die de divisie aanzienlijk heeft doen groeien. 

Rich Lawson, medeoprichter en CEO van HGGC, de participatiemaatschappij die een controlerend belang heeft in Selligent: “Het parcours van John Hernandez toont aan dat hij bedrijven laat uitblinken in wat ze doen, ongeacht het product of de complexiteit. Hij is de geknipte man voor Selligent. De volgende groeifase zal het bedrijf op hetzelfde niveau tillen als de grootste SaaS marketingtechnologiebedrijven in de wereld. John heeft de ervaring om die uitbreiding op een behendige en winstgevende manier te beheren.”

www.selligent.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie